Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων η οποία μοιράζεται το ίδιο όραμα, δηλαδή την παροχή Υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προς Ασθενείς, Επαγγελματίες Υγείας και Φαρμακευτικές Εταιρείες.

Στην ForHealth πιστεύουμε ότι ο Ασθενής πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο και δικαιούται να λαμβάνει υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Υγείας, με κύριο γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες τους, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε Προγράμματα Υποστήριξης Ασθενών, με κατανόηση στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε θεραπευτικής κατηγορίας.Εισαγωγή, εμπόριο και διακίνηση καινοτόμων ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Από το 2012, οπότε και ιδρύθηκε η εταιρεία, είμαστε δίπλα σε χιλιάδες ασθενείς από όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας καθημερινά να τους προσφέρουμε Υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Οι άνθρωποι μας

stratos.grimanelis

Ευστράτιος Γρημανέλης

Διευθύνων Σύμβουλος

Απόφοιτος του Τμήματος Χημείας, έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στον τομέα της υγείας ως στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών, ανέλαβε την πρωτοβουλία ίδρυσης της ForHealth το 2012.

Έκτοτε είναι βασικός πυλώνας και καθοδηγητής της ομάδας της ForHealth, υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρείας

athanasios.straitouris

Θανάσης Στραϊτούρης

Γενικός Διευθυντής

Απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας, με μεταπτυχιακές σπουδές, έχει εργαστεί ως Υπεύθυνος Πωλήσεων σε διάφορες εταιρείες στον χώρο της Υγείας και παροχής υπηρεσιών. Από το 2012 βρίσκεται στο δυναμικό της ForHealth ως Sales Manager και Project Manager, υπεύθυνος για την ομαλή υλοποίηση των Προγραμμάτων Υποστήριξης της ForHealth,ενώ τον Ιανουάριο του 2019 ανέλαβε την διεύθυνση της εταιρείας.

sotiris.krontiris

Σωτήριος Κροντήρης

Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης , DPO

Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πολυμέσων, βρίσκεται στο χώρο των Προγραμμάτων Υποστήριξης ασθενών από το 2008. Είναι Υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία των τεχνολογικών υποδομών, την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών ενώ από τον Μάρτιο του 2018 είναι και Data Protection Officer στην ForHealth.

evangelos

Ευάγγελος Δ. Καλαντζής

Υπεύθυνος του Τμήματος Φαρμακοεπαγρύπνησης

Απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνος για τον έλεγχο και την ορθή τήρηση των Οδηγιών Φαρμακοεπαγρύπνησης τόσο βάσει των εσωτερικών διαδικασιών της ForHealth, όσο και βάσει των εσωτερικών διαδικασιών των συνεργαζόμενων Φαρμακευτικών Εταιρειών.

blerta loupo

Μπλέρτα Λούπο

Υπεύθυνη Δικτύου Επαγγελματιών Υγείας

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος νοσηλευτικής, με διοικητικές μεταπτυχιακές σπουδές και σημαντική κλινική εμπειρία σε ποικίλες και πολυπολιτισμικές ομάδες ασθενών. Διαθέτει αξιόλογες διοικητικές, οργανωτικές και διδακτικές ικανότητες, ενώ έχει συνεργαστεί τόσο με εθνικούς όσο και διεθνείς φορείς. Συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη ασθενών σε διαφορά επίπεδα, καθώς και επαγγελματιών υγείας από το 2016.

Μαρία Παλιουδάκη

Υπεύθυνη Τηλεφωνικού Κέντρου

Νοσηλεύτρια, με πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές φαρμακευτικές αλλά και σημαντική κλινική εμπειρία. Αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας της ForHealth από το 2014, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καθημερινή εξυπηρέτηση των εγγεγραμμένων ασθενών.

Μάρκος Μπότσος

Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητος

Επιβλέπει την τήρηση των Οδηγιών του Συστήματος Ποιότητος της ForHealth.

konstantina.katsilira

Κωνσταντίνα Κατσίληρα

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία σε διάφορες εταιρείες, είναι ενεργό μέλος της ForHealth και υπεύθυνη για όλες τις διαδικασίες που άπτονται του Λογιστηρίου της εταιρείας.

alexis.tiganis

Αλέξανδρος Τηγάνης

Επισκέπτης Υγείας

Επισκέπτης Υγείας και ενεργό μέλος της ομάδας της ForHealth από το 2015, με σημαντική συμβολή στην τηλεφωνική Εκπαίδευση και Υποστήριξη ασθενών.

Ιωάννα Καλογεροπούλου

Νοσηλεύτρια Δικτύου

Νοσηλεύτρια και ενεργό μέλος της ForHealth από το 2017, με σημαντική εμπειρία στην εκπαίδευση και υποστήριξη ασθενών.

Θεοδώρα Καπουράνη

Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων-Νοσηλεύτρια

Ενεργό μέλος της ομάδας της ForHealth από το 2018, με σημαντική συμβολή στην Τηλεφωνική Εκπαίδευση και Υποστήριξη ασθενών.

makis drakos

Σεραφείμ Δράκος

Νοσηλευτής Δικτύου

Νοσηλευτής και ενεργό μέλος της ομάδας της ForHealth από το 2016, με σημαντική συμβολή στην τηλεφωνική Εκπαίδευση και Υποστήριξη ασθενών.

Έλενα Κόκκιου

Συνεργάτης του Τμήματος Φαρμακοεπαγρύπνησης

Απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του Τμήματος Φαρμακευτικής, συμβάλλει ενεργά στην υποστήριξη του Τμήματος της Φαρμακοεπαγρύπνησης.

Σταύρος Παπαδόπουλος

Νοσηλευτής Δικτύου

Νοσηλευτής, με σημαντική κλινική εμπειρία και ενεργό μέλος της ForHealth από το 2018

Δίκτυο Επαγγελματιών Υγείας

Το Δίκτυο Επαγγελματιών Υγείας της ForHealth αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους συνεργάτες. Νοσηλευτές, Διατροφολόγοι, Επισκέπτες Υγείας, Τεχνολόγοι Ιατρικών Εργαστηρίων, έρχονται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες ασθενείς, σε όλη την ελληνική επικράτεια, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας Εκπαίδευση και Υποστήριξη, βάσει των πρωτοκόλλων που έχουν αναπτυχθεί από κοινού με τις συνεργαζόμενες Φαρμακευτικές Εταιρείες.

Όλοι οι συνεργάτες αξιολογούνται βάσει των εσωτερικών διαδικασιών της ForHealth, εξασφαλίζοντας το μέγιστο βαθμό εξειδίκευσης και εκπαίδευσης τους, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας παρακαλούμε πιέστε εδώ.